Κάνε κλικ και δες περισσότερο thesnewsline.com στην αναζήτηση της Google
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα Facebook καθώς επιτήδειοι έχουν βρει έναν νέο τρόπο για να εξαπατήσουν τους χρήστες.
Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί η αποστολή μηνύματος στο Messenger από προφίλ υποτιθέμενου φίλου του χρήστη, που καλεί να επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός, ώστε να μην διαγραφεί.
«Ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε προσωρινά! Το Facebook ενημέρωσε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας χρήστη, ο λογαριασμός σας προστέθηκε στη λίστα μη επαληθευμένων λογαριασμών ασφαλείας, έχετε 24 ώρες για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, προτού τον απενεργοποιήσουμε οριστικά!», αναφέρει το αυτοματοποιημένο μήνυμα.